A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663852.3943.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 motive pentru care sa incluzi mai des mararul in meniul tau
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-04-2013, ora 10:03

5 motive pentru care sa incluzi mai des mararul in meniul tau

Articol de Madalina Irimia

Mararul este folosit in bucataria romaneasca doar pentru aroma intensa pe care o da mancarurilor. Insa, nutritionistii il recomanda si pentru alte proprietati interesante. Iata cateva motive pentru care trebuie sa il folosesti mai des in bucatarie.

Se foloseste in ciorbe, salata sau muraturi, insa mararul merita mai multa atentie, ne sugereaza nutritionistii. Asta pentru ca are multe proprietati nutritive de care nici nu aveam habar.

1. Este antibacterial

Mararul poate fi un aliat foarte bun impotriva infectiilor, fie ele interne, fie externe. In trecut, se punea direct pe rani, ca sa le curete si sa grabeasca vindecarea.

2. Intareste oasele

Mararul este o sursa vegetala de calciu, deloc de neglijat. Un consum bogat intareste sistemul osos.

Integral pe foodstory.ro

Foto: remedii.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii