A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758105.7152.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 moduri in care poti folosi cojile de ou
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-05-2014, ora 17:05

5 moduri in care poti folosi cojile de ou

Articol de Madalina Irimia

Spargi oul, folosesti albusul si galbenusul, arunci cojile. E o procedura prin care trecem cu totii cand gatim, dar adevarul e ca sunt multe lucruri pe care le putem face cu cojile, scrie HuffingtonPost.

1. Stiati ca aceste coji de ou sunt facute in mare parte din carbonat de calciu, ingredientul activ din lime, dar si pentru alte plante? Cojile de ou sunt un excelent ingrasamant natural, atunci cand sunt amestecate alaturi de pamant.

2. Daca ai o ceasca patata de cafea, poti sa pui apa calduta si cojile de ou. Las-o peste noapte, iar acestea vor absorbi pata.

3. Poti sa pui o samanta de planta intr-o jumatate de ou, pui pamant peste si o plantezi direct in sol. E o metoda excelenta prin care sa pornesti de la zero.

4. Cui nu-i place sa deseneze pe asfalt? Cojile de ou pot fi folosite pentru a-ti face creta!

5. Vara, daca vrei sa eviti limacsii din gradina ta, e suficient sa presari coji pisate pe langa gradina. Acestia nu vor trece niciodata peste bariera "crocanta".

Foto: e-feminin.ro

     
Tag-uri: coji, oua, utilitate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii