ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-06-2014, ora 18:37

5 metode simple si utile pentru a scapa de kilogramele nedorite

Articol de Madalina Irimia

Daca vreti sa slabiti trebuie sa renuntati la cafea, zahar, paste fainoase, faceti miscare, bai de relaxare, luati vitamine din legume proaspete, si va veti simti mult mai usor.

Noi va oferim cinci pasi simpli pentru a obtine rapid o silueta subtire:

Beti mai multa apa

Dusul de dimineata va ajuta la activarea sistemului limfatic, care este responsabil pentru curatarea celulelor si tesuturilor. O baie cu saruri va elimina toxinele din corp, iar daca beti un pahar de apa va va ajuta sa luptati impotriva dorintei de “a manca ceva dulce”, deoarece organismul nu prea difera setea de foame.

Cumparati un storcator

Nu este un secret faptul ca sucurile de legume sunt foarte utile. Inlocuiti o masa a zilei cu legume proaspete sau sucuri naturale. Aceasta hrana este usor de digerat, ajuta la eliminarea toxinelor si nu contine zahar. La inceput va parea ciudat, dar cand veti simtiti ca starea dumneavoastra s-a imbunatatit, talia s-a subtiat, si va veti simti plini de energie, veti iubi aceste sucuri de legume. Puteti alege legume care sunt pe placul dumneavoastra. Astfel de sucuri sunt cel mai bun mod de a obtine o portie de vitamine, minerale si enzime.

Renuntati la alimentele nocive

Renuntati la produsele nesanatoase care fac rau stomacului. Pe lista neagra este zaharul alb, faina, paste, orez, secara, ulei rafinat, nuci prajite (ce-i drept sunt permise doar brute), produse din soia, carne rosie, sucuri acidulate, conserve, alcool.

Citeste mai mult pe bewoman.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii