A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665030.9266.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 metode rapide prin scapi de migrene
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-05-2016, ora 10:11

5 metode rapide prin scapi de migrene

Articol de Madalina Irimia
Migrenele sunt cele mai frecvente afectiuni ale secolului 21. Cauzele lor sunt diverse, de la stres, oboseala, raceli frecvente pana la ochelarii nepotriviti.

Cele mai eficiente remedii antimigrene sunt medicamentele antinflamatoare. Din pacate, cele mai eficiente nu sunt si cele mai sanatoase. Noi avem cinci remedii sanatoase pentru a elimina durerile cauzate de migrene.

Cafeaua

O cafea tare (de preferat espresso) in care ai stors jumatate de lamaie poate fi un remediu foarte bun atunci cand suferi de o migrena la locul de munca.

Sunatoarea

Fa un decoct de sunatoare din o lingura de flori de sunatoare si 250 de ml apa calda. Lasa la infuzat 15 minute si strecoara. Se recomanda trei astfel de cani pe zi.

Menta

Fierbe jumatate de litru de apa si adauga o lingura de frunze uscate de menta. Lasa la infuzat o jumatate de ora si bea o cana de ceai de trei ori pe zi.

Merele

Un suc de mere din trei mere acre impreuna cu o lingura de miere poate fi consumat pe stomacul gol. Merele au proprietatea de a preveni durerile de cap puternice.

Gingko biloba

Frunzele de Gingko imbunatatesc circulatia sangelui si, astfel creierul este mult mai bine oxigenat. Exista si diverse suplimente pe care le poti lua la indicatia medicului de familie.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii