A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758723.637.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 idei de mese rapide servite pe paine prajita
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-06-2013, ora 05:30

5 idei de mese rapide servite pe paine prajita

Articol de Madalina Irimia

Painea prajita este un fel de “farfurie” comestibila pe care poti sa pui toppinguri diverse si sa iei o gustare rapida pe care sa o mananci fara cutit si furculita.

Spre deosebire de sandviciurile clasice, micile gustari pe toast (paine prajita) au nevoie doar de o felie de paine. Astfel, reduci consumul de carbohidrati si te bucuri de o gustare completa. Ne-au placut ideile celor de la Bon Appetit care au venit cu o serie de tartine, crostini sau bruschete, toate facute pe o felie de paine prajita. Iata-le pe cele mai simple:

Gustare usoara

Cea mai simpla gustare, pe care o poti pregati in 10 minute. Prajeste felii de paine integrala, unge-le cu iaurt grecesc si pune-le un topping din felii subtiri de ridichii si ceapa verde.

Toast cu crab

Un avocado zdrobit si asezonat cu sare si piper se intinde peste 4 felii de paine prajita la toaster sau pe gratar. Deasupra aseaza carne de crab din conserva sau de la cina de aseara si o jumatate de ardei iute (jalapeno) tocat marunt. Tot ce mai trebuie este un strop de lamaie stoarsa deasupra.

Integral pe foodstory.ro

Foto: silk.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii