ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-04-2014, ora 16:03

5 fraze cu care sa inchei scrisoarea de intentie ca sa iti cresti sansele pentru un job

Articol de Madalina Irimia

Decizia angajatorului de a te suna si a te chema la interviu depinde si de ultima impresie pe care o lasa scrisoarea ta de intentie.

Foarte multi candidati isi neglijeaza scrisoarea de intentie si prefera sa dea copy-paste, bazandu-se pe faptul ca nu va fi citita de recrutori.

"De multe ori, angajatorii citesc doar scrisoarea de intentie, pentru ca vor sa vada daca un candidat gandeste cu propriul lui cap. Ei cauta raspunsul la intrebarea "Ce te face unic, de ce te-as angaja tocmai pe tine?", spun consultantii HR de la Glassdooor.com.

Potrivit acestora, lucrurile pe care trebuie sa le transmita clar scrisoarea de intentie sunt: care sunt realizarile tale profesionale, cum corespunde CV-ul tau cerintelor postului vacant si cum vei ajuta compania sa aiba succes.

"Paragraful de incheiere al scrisorii este foarte important deoarece creeaza ultima impresie pe care o lasi in mintea angajatorului. Nu vei face diferenta daca scrii pur si simplu "Astept cu nerabdare sa ma contactati", spun specialistii. Acestia recomanda ca ultimul paragraf sa fie puternic si increzator.

1. Sunt nerabdator sa invat mai multe lucruri despre oportunitatile deschise de postul vacant si sa va explic modul in care cred ca pot sa fiu de folos companiei dv.

Integral pe realitatea.net

Foto: eangajare.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii