A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662431.3055.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 exercitii care te ajuta sa slabesti rapid (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-07-2013, ora 12:39

5 exercitii care te ajuta sa slabesti rapid (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

Stii deja ca orice dieta de slabit trebuie completata cu sport cat mai mult. Din pacate nu toti avem timp si bani ca sa mergem la sala de fitness. Iata ce exercitii simple si eficiente poti sa faci acasa la tine ca sa slabesti repede si frumos!

Aceste exercitii sunt suficient de simple ca sa le poata face oricine. Daca ti se par prea grele pentru tine, sa stii nu trebuie sa faci zeci de repetari din prima. Ajunge sa incepi cu patru-cinci repetari, dupa care iei o pauza si incerci inca patru-cinci. In urmatoarea saptamana, poti trece la cate sapte, iar in curand vei observa ca ai devenit mult mai puternica.

Aceste execitii sunt foarte eficiente pentru ca lucreaza mai multe grupe de muschi, dar in acelasi timp iti ridica si pulsul, deci pot fi catalogate drept exercitii cardio si de forta in acelasi timp. Iata despre ce miscari este vorba si cum se executa fiecare:

1. "Burpees"

Acest exercitiu pe care americanii il numesc "burpee" lucreaza si picioarele, si bratele si abdomenul. Pasionatii de fitness il adora pentru ca este foart eficient.

2. Sarituri cu genunchii la piept

Lucreaza foarte bine picioarele si fesele, dar sunt perfecte si ca activitate cardio. Evident, la inceput nu vei putea sa le executi precum antrenorul din clip, dar cu timpul o sa-ti iasa tot mai bine.

Integral pe unica.ro

Foto: coreperformance.com

     
Tag-uri: sport, greutate, abdomen
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii