A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832293.9773.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 cuvinte ce nu trebuie rostite la un interviu, pentru a obtine GARANTAT jobul dorit
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-06-2016, ora 09:14

5 cuvinte ce nu trebuie rostite la un interviu, pentru a obtine GARANTAT jobul dorit

Articol de Cristian Amariei
Exista anumite cuvinte sau expresii pe care ar trebui sa renunti sa le rostesti pentru a obtine locul de munca dorit sau pe care trebuie sa le uiti cand te afli la locul tau de munca.

Melody Wilding este un specialist in antrenarea spiritului antreprenorial, ea este o femeie ambitioasa care te invata cum sa depasesti provocarile emotionale ale succesului.

Intr-o postare recenta pentru Forbes, ea recomanda tuturor angajatilor si celor care se afla in cautarea unui loc de munca sa evite folosirea acestor sapte cuvinte si termeni si sa-i elimine imediat din vocabularul lor. Potrivit expertului, efectul va fi imediat.

Dar care sunt aceste cuvinte?

Doar

"Acest cuvant minimizeaza puterea declaratiilor dumneavoastra si pot face sa va para defensiva exprimarea sau chiar apologetica", scrie Melody.

Acesta poate fi de multe ori un mecanism de aparare folosit subconstient pentru a ne proteja de un posibil refuz sau o modalitate de a evita disconfortul de sentiment ca ne cere prea mult.

Eu nu sunt expert, DAR

Evita aceasta expresie, chiar daca tu spui acest lucru pentru a incerca sa nu pari insistent. Aceasta expresie sugereaza ca ai putea gresi, iar declaratia ta pare mai putin credibila.

Nu pot

"Cand spui "nu pot", sacrifici proprietatea si controlul asupra propriilor actiuni", scrie Melody. Asigurati-va ca nu veti utilizati "Eu nu pot", atunci cand ar trebui sa spui eu "nu voi face".

Este ca si cum.... asemenea

Nu distrage atentia publicului de la ceea ce spui, folosind cuvinte ca "cum ar fi” sau ”precum" si ridicare vocea la sfarsitul propozitiei.

Potrivit lui Melody, acest lucru poate "indica o incertitudine, face sa pari ezitant si creeaza o lipsa de incredere in randul publicului".

Nu folosi Emoji in discursul tau scris sau semne de exclamare

Cu ajutorul unor semne de exclamare sau emoji poti sugera ca te simti nesigur in mesajul tau.

Sursa: descopera.ro
     
Tag-uri: interviu, cuvinte, job
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii