A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630224.9285.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 cele mai bune surse de calciu in afara de lactate. Vezi care sunt!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-02-2014, ora 09:09

5 cele mai bune surse de calciu in afara de lactate. Vezi care sunt!

Articol de Madalina Irimia

Stiai ca 25 de grame de seminte de susan contin 1000 miligrame de calciu care se absoarbe foarte usor in organism? Dr. Oz te invata care sunt cele mai bune surse de calciu in afara de lactate.

Am fost invatati de mici ca lactatele sunt cele care ne asigura un aport optim de calciu. Nu contesta nimeni acest lucru, insa exista cercetari care scot la iveala faptul ca acest mineral important pentru sanatatea noastra se regaseste si in surse vegetale. De asemenea, potrivit ultimelor studii realizate se pare ca aceasta forma de calciu de origine vegetala se absoarbe chiar mai bine in organism decat cel care se regaseste in lactate.

Parerile sunt pro si contra atunci cand vine vorba despre mitul potrivit caruia doar lactatele ne asigura acea cantitate de calciu necesara pentru organism. Insa, daca ne gandim mai bine exista persoane care nu consuma produse lactate si cu toate acestea nu au lipsa de calciu. In schimb, adopta o dieta bogata in verdeturi, produse din soia, legume proaspete, fructe, cereale integrale, nuci si seminte crude care le asigura necesarul de vitamine si minerale.

Integral pe eva.ro

Foto: 2e-prod.ro

     
Tag-uri: calciu, alimente, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii