A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664147.9235.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 ceaiuri pentru fiecare problema a tenului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-01-2014, ora 09:05

5 ceaiuri pentru fiecare problema a tenului

Articol de Madalina Irimia

Consumat inca din cele mai vechi timpuri, ceaiul a devenit un aliat de incredere in combaterea diverselor afectiuni, fie ca este vorba despre afectiuni ale pielii, fie ca este vorba despre boli ale inimii sau ficatului.

Fiecare ceai contine ingrediente minunate, capabile sa te ajute in orice problema pe care o ai. Se intampla sa suferi de acnee sau sa ai un ten excesiv de uscat?

Profita de beneficiile unor ceaiuri cu proprietati exceptionale si vei reusi sa redai tenului tau prospetimea, catifelarea si sanatatea, pierdute odata cu trecerea timpului.

1. Ceaiul verde, pentru un ten impecabil

Ceaiul verde este un remediu excelent pentru tenul cu probleme. Bogat in antioxidanti, aminoacizi, vitamine (A, B, E) si minerale (cupru, mangan, fosfor), ceaiul verde te poate ajuta sa tratezi tenul acneic si sa-ti protejezi pielea de efectele nocive ale razelor ultraviolete.

Dar beneficiile ceaiului verde nu se opresc aici. Studiile arata ca ceaiul verde, consumat cu regularitate, poate preveni cancerul de piele si te poate ajuta sa tratezi bolile de piele, precum psoriazisul.

Daca nu iti place sa consumi ceai verde, umezeste un disc demachiant cu infuzia obtinuta si sterge-ti tenul cu el dupa fiecare demachiere. O alta modalitate prin care poti folosi ceaiul verde este sa inmoi o bucata de tifon curat in infuzie si sa o asezi pe fata, in zonele cu probleme, pret de cateva minute. Rezultatele nu vor intarzia sa apara.

2. Ceaiul alb, pentru o piele supla

Pe masura ce imbatranesti, organismul tau incetineste productia de colagen si elastina, proteine naturale care mentin tineretea pielii si previn aparitia ridurilor. In ultima perioada, ai inceput sa observi ca tenul tau si-a pierdut din suplete? Un remediu eficient pentru aceasta problema este ceaiul alb. Cercetatorii au descoperit ca acesta contine ingrediente active care accelereaza productia de colagen. Consuma ceai alb in mod regulat si, din cand in cand, aplica pe ten comprese cu aceasta infuzie.

Integral pe frumusete.ele.ro

Foto: dietetik.ro

     
Tag-uri: ceai, frumusete, ten
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii