ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-01-2016, ora 16:06

5 ceaiuri contraindicate seara. Plante de care sa te feresti

Articol de Madalina Irimia
Catina are un efect energizant si revigorant asupra corpului, de aceea este de preferat sa o consumi in timpul zilei.

Consumul de ceai este considerat unul dintre cele mai sanatoase obiceiuri. Insa, trebuie sa stii ca anumite ceaiuri care au un efect diuretic puternic, precum si cele care au un continut mare de cofeina nu sunt deloc recomandate dupa masa de seara. Ele pot sa disturbe somnul si astfel nu vei fi odihnita dimineata.

Iata care sunt ceaiurile contraindicate seara:

1. Ceaiul de ghimbir

Este revigorant si confera energie, de aceea nu trebuie consumat seara inainte de culcare. Fiind un remediu excelent folosit din vremuri stravechi, ceaiul de ghimbir este recomandat dupa masa de pranz, deoarece stimuleaza digestia si favorizeaza un tranzit intestinal bun.

2. Ceaiul verde

Nu este recomandat spre consum seara, deoarece el are un efect stimulator asupra sistemul cerebral, afectand astfel calitatea somnului. De asemenea, actioneaza si asupra rinichilor, marind cantitatea de urina, fiind necesar sa te trezesti noaptea pentru a merge la toaleta. Prin urmare, cele mai bune momente pentru a consuma ceaiul verde este dimineata si dupa masa de pranz cand are un efect benefic asupra digestiei si arderii grasimilor.

Mai multe aici
     
Tag-uri: ceai, seara, plante
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii