A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661630.5565.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 aplicatii care iti simplifica viata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-09-2016, ora 09:10

5 aplicatii care iti simplifica viata

Articol de Madalina Irimia
Traim in vremuri complicate, cu to do list-uri care parca nu se mai termina niciodata. Din fericire smartphone-ul tau poate fi cel mai bun ajutor. Iti mai trebuie doar cateva aplicatii care iti fac viata mai usoara.

Poti face mult mai multe pe telefon, nu doar sa stai si sa te uiti la ce mai posteaza prietenii pe Facebook sau pe Instagram.

Cu atatea lucruri de facut si de tinut minte in fiecare zi, ai nevoie de cat mai mult ajutor. Din fericire, ai un mic computer foarte puternic in poseta sau in buzunar. Foloseste-te de el cat mai mult, pentru a-ti simplifica viata. Popsugar.com iti prezinta cateva idei de aplicatii care iti fac viata mai usoara, in fiecare zi. Daca le folosesti, vei avea mai mult timp pentru tine, pentru relaxare si pentru prieteni!

5 aplicatii care iti fac viata mai usoara

1. Period Tracker. Te ajuta sa-ti aduci aminte cand va incepe urmatoarea ta menstruatie. Astfel, vei fi pregatita si cu absorbante, si cu pastile de durere, daca ai nevoie. Trebuie doar sa introduci data la care s-a incheiat ultima menstruatie si Period Tracker te va anunta din timp!

2. Tip Calculator. Daca esti prea obosita, Tip Calculator sare in ajutorul tau. Trebuie doar sa introduci totalul notei de plata si vei afla instantaneu cat ar fi bine sa lasi bacsis la restaurant!

3. 7 Minute Workout. Daca vrei sa-ti incepi ziua cu putina miscare, sa iti pui circulatia in functiune, te ajuta 7 Minute Workout. La ora setata de tine vei primi o notificare sa incepi programul de 7 minute. Aplicatia iti spune ce miscari sa faci, te cronometreaza si cand esti gata treci la urmatorul set! Astfel o sa iti incepi ziua cu voie bune.

4. Water Your Body. Te trezesti des ca ai uitat sa bei apa? Stii ca atunci cand ti se face sete esti deja deshidratata. Aplicatia Water Your Body te roaga sa ii spui ce greutate ai, apoi calculeaza cantitatea de apa de care ai nevoie zilnic. Si te anunta periodic sa bei! Ai la dispozitie o lista de recipiente cu volum diferit, pentru a tine cont de progresul tau.

5. 8Tracks. Daca nu ai timp sa faci un playlist minutios pentru o cina romantica sau alt eveniment, poti da drumul la 8Tracks. Alegi o stare sau o tema si apoi dai doar drumul la playlisturi alcatuite de oameni care chiar se pricep la muzica.

Sursa: andreearaicu.ro
     
Tag-uri: aplicatii, ajutor, usor
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii