A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664209.6327.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 alimente care te ajuta sa tii cancerul departe
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-02-2014, ora 09:01

5 alimente care te ajuta sa tii cancerul departe

Articol de Madalina Irimia

Anumite proteine din sistemul nostru imunitar detin instructiuni precise pentru distrugerea tumorilor canceroase. Intr-un corp sanatos, aceasta abilitate innascuta se afla mereu prezenta si este eficace, fara a avea nevoie sa fie impulsionata cu medicamente. Insa, aceste proteine isi pot pierde abilitatea de vindecare daca celulele canceroase se dezvolta necontrolat prin mutatii ale ADN-ului sau daca toxinele venite prin mancare sau poluare chimica afecteaza grav functionarea sistemului imunitar.

Cercetatorii de la Universitatea de stat din Pennsylvania au adus dovezi clare care demonstreaza modul in care anumite alimente impiedica dezvoltarea tumorilor canceroase. Asta nu inseamna ca bolnavul ar trebui sa renunte la chimioterapie sau la alte forme de tratament. Insa exista, potrivit, soundofheart.org, hrana este medicamentul corpului nu pastilele. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti acele alimente puternice care inhiba in mod natural factorul de necroza tumorala alfa (TNF-alfa):

1. Turmeric

Curcuma este, probabil, cel mai puternic antioxidant cunoscut din popularul condiment Indian turmeric, are o multime de beneficii pentru sanatate.

2. Strugurii si resveratrolul

Resveratrolul este un fenol care contribuie la potentialul antioxidant al strugurilor rosii. Resveratrolul reduce oxidarea care cauzeaza moartea celulelor. S-a demonstrat ca resveratrolul impiedica producerea de oxid nitric si TNF-Ain timpul infectiilor cronice care pot cauza afectiuni severe ale ficatului.

Insa, probabil, ca cea mai importanta proprietate a resveratrolului este abilitatea sa de a impiedica Ciclooxigenaza-2 (CoX-2). CoX-2 are legatura cu cancerul si cresterile anormale din tractul intestinal. Inhibitorii naturali ai CoX-2 reduc dezvoltarea celulelor canceroase.

Citeste continuarea pe Sfatulparintilor.ro

Foto: altorizont.com

     
Tag-uri: alimente, cancer, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii