A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664219.7601.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 alimente bogate in grasimi care te ajuta sa slabesti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-02-2014, ora 05:01

5 alimente bogate in grasimi care te ajuta sa slabesti

Articol de Madalina Irimia

Fugi cat poti de mult de alimentele grase, de teama sa nu te ingrasi? Ei bine, de astazi lucrurile se pot schimba la 180 de grade. Sunt cel putin 5 alimente bogate in grasimi care te ajuta sa slabesti. Stim ca pare incredibil, insa este cat se poate de adevarat.

Descopera despre ce alimente minunate este vorba si asigura-te ca nu uiti sa le treci pe lista de cumparaturi.

1. Untul de migdale

Untul de migdale este un produs fantastic. Are un gust delicios si, in ciuda continutului ridicat de grasimi, te ajuta sa slabesti sanatos. Stii deja ca migdalele sunt bune pentru organismul tau, datorita nutrientilor pe care ii are in compozitie. Ei bine, cum aschia nu sare departe de trunchi, este lesne de inteles de ce si untul de migdale este un aliment benefic pentru organism.

Poti gasi unt de migdale in magazine, dar noi iti recomandam sa-ti prepari singura untul, pentru a fi sigura ca nu pierzi nici macar un gram de nutrienti, vitamine si minerale si ca nu exista adaosuri inutile de indulcitori sau conservanti.

Pentru a obtine unt de migdale "raw", trebuie doar sa pui cam 250 de grame de migdale in robotul de bucatarie si sa le maruntesti la viteza maxima pret de cateva minute. Deoarece sunt foarte grase, migdalele vor forma o pasta pe masura ce sunt "ametite" in robot. Din cand in cand, poti adauga cate o lingura de apa, pentru ca untul sa devina mai moale.

Studiile arata ca untul de migdale reduce absorbtia grasimilor in organism si, prin continutul ridicat de proteine, accelereaza metabolismul si iti confera energia de care ai nevoie.

2. Ulei din nuca de cocos

Uleiul din nuca de cocos contine acid lauric si acid capric, ceea ce il face sa fie foarte sanatos pentru organism. Daca vrei sa slabesti, este bine sa consumi mai des ulei de cocos, deoarece grasimile pe care le contine sunt transformate in energie si astfel reusesti sa slabesti. In plus, uleiul de cocos se digera foarte usor, contribuie la imbunatatirea digestiei, accelereaza metabolismul si suprima foamea. Hai ca te-am convins sa dai fuga la magazin pentru a-ti cumpara ulei de cocos, nu?

Integral pe dieta.ele.ro

Foto: hotcity.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii