A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665053.6241.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 afectiuni care se vindeca repede cu varza
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-09-2013, ora 13:01

5 afectiuni care se vindeca repede cu varza

Articol de Madalina Irimia

Te-ai obisnuit s-o folosesti in bucatarie, insa substantele active din varza au rol terapeutic intr-o sumedenie de boli. Salatele, sucul proaspat si frunzele acestei legume sunt eficiente, printre altele, in caz de ulcer gastric, entorse si reumatism.

Bufeurile, transpiratia si starile de iritabilitate sunt doar cateva dintre semnele specifice instalarii menopauzei. Pot fi ameliorate daca dozajul de hormoni feminini este echilibrat, iar varza are o contributie definitorie in acest sens. Cum se prepara: Este indicat sa mananci minimum 200 de grame de varza cruda zilnic, timp de patru saptamani, sub forma de salata. O poti condimenta dupa gust.

Domoleste si ulcerul gastric

Frunzele de varza sunt o sursa importanta de glutamina, un aminoacid care are rolul de-a stimula regenerarea celulelor care alcatuiesc invelisul protector al stomacului si al intestinului subtire.

Cum se prepara: Pentru a grabi procesul de insanatosire, este indicat sa bei un litru de suc de varza zilnic. Acesta se obtine prin stoarcerea frunzelor, dupa ce in prealabil au fost spalate. Sucul trebuie preparat zilnic si se consuma cate un pahar, de patru ori pe zi.

Descopera ce alte afectiuni poti trata cu varza pe clickpentrufemei.ro.

Foto: cathe.com

     
Tag-uri: mancare, varza, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii