A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720433570.8049.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 afaceri cu investitii reduse, pe care le poti incepe din facultate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
08-10-2012, ora 05:15

5 afaceri cu investitii reduse, pe care le poti incepe din facultate

Articol de Madalina Irimia

Un internship sau un job pe parcursul verii nu sunt suficient de avantajoase pentru a castiga bani in timpul studentiei. Tinerii ambitiosi au nevoie de putin spirit antreprenorial, de putin know-how si de o idee de afaceri cu costuri scazute pentru a face ceva mai multi bani. Va prezentam mai jos 5 afaceri care pot fi incepute relativ usor si cu costuri minime.

1. O afacere cu tricouri personalizate

Daca ai un simt al umorului dezvoltat sau daca esti un bun designer poti incerca un astfel de business . Dupa ce iti faci cateva schite sau daca ai cateva idei bune, urmatorul pas este sa te duci la o firma care poate sa le printeze si atata vreme cat ai o cerere pentru tricourile tale vei avea si profit.

2. Creare de site-uri

Ai experienta in HTML si grafica? Poti castiga bine din crearea de site-uri sau logouri pentru firme mici. Poti castiga de la 200 la 1.000 de lei pentru un site, in functie de complexitatea acestuia, dar preturile pot urca pana la 4.000 de lei sau chiar mai mult. Asadar, daca esti pasionat si ai cunostinte in domeniu, aceasta afacere ar putea sa fie foarte profitabila.

3. Vanzarea de obiecte de arta sau produse handmade

Tinerii cu inclinatii spre arta ar putea sa isi vanda creatiile pentru un profit decent. Daca esti in acesta situatie poti sa iti faci cunoscute operele fie in campusul facultatii tale fie pe site-urile de socializare sau iti poti crea un site special pentru vanzarea lor. De asemenea, poti participa la evenimente de arta unde iti poti expune lucrarile si, daca au success, pot ajunge sa expui intr-o galerie de arta, unde for putea fii vandute mult mai bine.

Integral pe incont.ro

Foto: baricada.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii