ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-11-2013, ora 10:04

4 trucuri vechi de frumusete, dar care inca pot fi folosite

Articol de Madalina Irimia

Odata cu trecerea anilor apar tot felul de studii care arata ce ingrediente sunt mai bune pentru ingrijire si infrumusetare, dar exista unele trucuri de frumusete care, daca inca ar mai fi folosite, ar functiona la fel de bine ca inainte.

Albus de ou

Inca din vremea dinastiei Chen, femeile si barbatii foloseau albusul de ochi pentru un "lifting" rapid al tenului. Nu trebuie decat sa aplici albus de ou pe fata, iar cand se usuca, pielea incepe sa se stranga. Mai mult, proteinele din ou hidrateaza pielea, iar un tratament mai natural ca acesta nu gasesti.

Manusi anti-imbatranire

Maria Antoaneta nu voia sa-si arate varsta, iar mainile ar fi dat-o de gol imediat. Asadar, in fiecare noapte dormea cu manusi pe maini, care aveau inauntru ceara, apa de trandafiri si ulei de migdale. Asa poti dormi si tu noaptea cu manusi, de preferat dintr-un material care lasa pielea sa respire, dupa ce te dai cu o crema foarte grasa.

Lapte, miere si ulei de masline

Cleopatra era renumita pentru pielea sa lipsita de cusur si asta datorita bailor pe care le facea in lapte cu miere si ulei de masline. Toate aceste trei ingrediente sunt folosite pentru cremele de corp si de fata, asa ca daca vrei sa iti cureti pielea cu ceva natural, foloseste acest amestec!

Avocado

Civilizatiile aztece foloseau avocadoul ca hidratant pentru piele. Uleiul o hraneste, reduce marimea porilor, fara sa ii incarce si este foarte usor absorbit de pielea umana.

Sursa: unica.net

Foto: elementsbathandbody.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii