A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816588.0541.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

4 piese pe care le poti purta atat la birou, cat si in oras
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-09-2014, ora 17:03

4 piese pe care le poti purta atat la birou, cat si in oras

Articol de Madalina Irimia
Dupa o zi lunga de munca, tot ce vrei este sa te intalnesti cu prietenii tai in oras. De multe ori, insa, nu o faci, pentru ca simti ca nu esti imbracata corespunzator si nu mai vrei sa te schimbi. Poti scapa, insa, de aceasta problema, purtand haine care sunt potrivit atat pentru birou, cat si pentru intalnirile cu prietenii.

Poarta un top elegant si nu vei mai avea probleme, cand vei dori sa iesi in oras dupa lucru. Poarta-l cu un sacou la serviciu, iar cand te intalnesti cu prietenii, ramai doar in bluza. Alege modele cu dantela sau cu detalii metalice, pentru ca vor arata extrem de sexy si pe sub sacou, si cand le vei purta singure.

Crop-top-ul

Crop-top-ul este o alta piesa care poate fi purtata atat la locul de munca, cat si in oras. Chiar daca nu este o piesa vestimentara potrivita pentru birou, o poti purta pe sub un sacou pe care sa il tii incheiat toata ziua. Poti alege orice pentru partea de jos, de la pantaloni, la fuste, dar fustele creion sunt cea mai buna alegere.

Mai multe pe unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii