A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675281.5559.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

4 obiceiuri alimentare ale oamenilor care au trait 100 de ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-04-2015, ora 12:12

4 obiceiuri alimentare ale oamenilor care au trait 100 de ani

Articol de Cristian Amariei
Anumite zone ale lumii, numite si „Zone Albastre”, sunt recunoscute pentru longevitatea si sanatatea de fier ale oamenilor de acolo. Afla ritualurile si obiceiurile lor alimentare.

Mananca un mic-dejun copios

O zicala veche spune „sa mananci dimineata ca un rege, la pranz ca un print si seara ca un sarac”, potrivit rd.com. Daca vrei sa traiesti multi ani, mananca un mic-dejun copios, plin de vitamine si minerale. Oamenii din Zonele Albastre sustin ca nu au sarit niciodata peste aceasta masa, care ar trebui sa aiba aproximativ 650 de calorii. Aceste sugestii sunt sustinute de un studiu recent, efectuat de cercetatorii din Israel, care au constatat ca femeile care consumau cele mai multe calorii dimineata slabeau mai repede decat cele care nu tineau cont de acest lucru. in plus, aveau un nivel mai scazut de trigliceride, glicemie si hormoni care atrageau foamea.

Mananca regulat

Un alt obicei al oamenilor din „Zonele Albastre” este sa isi faca un plan, cand se apuca de mancat. Este indicat sa te opresti din mancat cand esti 80% plina si iti vei obisnui stomacul sa se multumeasca cu mai putin.

Continuarea pe unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii