A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631584.4053.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

4 lucruri pe care le cauta angajatorii pe Google despre tine
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-06-2014, ora 15:01

4 lucruri pe care le cauta angajatorii pe Google despre tine

Articol de Madalina Irimia

Daca iti trimiti CV-ul catre o firma, poti fi sigur ca departamentul HR iti cauta numele pe Google. Vezi mai jos ce vor sa afle in primul rand despre tine.

1. Fotografii profesioniste

Cand au ocazia, angajatorii se uita la modul in care arata viitorii lor angajati, potrivit zf.ro. In acest caz este foarte utila o fotografie profesionala pe retelele de socializare, dar nu este obligatoriu ca fotografia sa fie facuta de un fotograf profesionist.

2. Portofoliul online

Cel de-al doilea lucru care intra in atentia angajatorilor este portofoliul online, care cuprinde munca si realizarile ce pot fi gasite online. Portofoliul online este o modalitate foarte buna de arata ce se regaseste in CV si de a prezenta credibilitate ca potential angajat. In acest mod, angajatorii vor percepe mai bine realizarile candidatilor si munca pe care o pot face pentru compania lor odata angajati.

3. Prezenta activa online

Angajatorii vor sa vada cum se prezinta angajatii si cum interactioneaza cu alte persoane online. Un studiu realizat de site-ul de recrutare Jobvite, arata ca 96% dintre recrutori folosesc pentru verificarea candidatilor reteaua de socializare LinkedIn, motiv pentru care persoanele care sunt in cautarea unui job trebuie sa aiba un profil complet.

4. Caracterul si comportamentul

Angajatorii cauta candidatii pe Google pentru a le putea aprecia personalitatea si comportamentul in functie de modul in care interactioneaza online. Recrutorii vor sa cunoasca si modul in care se potrivesc candidatii cu valorile si cultura lor, nu doar ce calificari au pentru locurile de munca.

Foto: wall-street.ro

     
Tag-uri: Google, angajatori, HR
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii