A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727710104.9671.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

4 leacuri impotriva reumatismului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-11-2012, ora 08:45

4 leacuri impotriva reumatismului

Articol de Madalina Irimia

Maica Justina Bujor, stareta a Manastirii Paltin, de profesie medic de familie si conducatoarea laboratorului de prelucrare a plantelor medicinale al manastirii, propune cateva tratamente care sa faca sezonul rece mai usor de suportat si pentru cei cu afectiuni reumatice.

-Crema impotriva durerilor de spate

Poti prepara in casa o crema din 20 g ceara de albine si cate 10 ml din urmatoarele uleiuri: de tataneasa, cimbrisor, sunatoare, arnica, coada-soricelului, menta, pin, ardei iute si 10 ml de ulei esential de ienupar. Se pun toate ingredientele intr-o oala si se fierbe totul la bain-marie. Se pune compozitia intr-un recipient care se pastreaza la rece si se foloseste de cate ori e nevoie. Are efect de calmare a durerii si de relaxare a muschilor.

-Baie relaxanta

Pentru o baie cu efect antiinflamator si de calmare a durerilor poti face un decoct din: 90 g coaja de salcie, 60 g cretusca, 60 g coaja de castan salbatic, 60 g coada calului si 30 g de sulfina. Acest amestec se fierbe, timp de 10 minute, in 5 litri de apa, in vas acoperit. Se adauga ceaiul in apa de baie in care ai mai dizolvat si 250 g sare grunjoasa.

Integral pe unica.ro

Foto: medicinasanatate.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii