A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663827.4737.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

4 creme de fata pe care ti le poti prepara singura
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-02-2014, ora 15:02

4 creme de fata pe care ti le poti prepara singura

Articol de Madalina Irimia

Uneori singura cale de a te asigura ca beneficiezi de cosmetice naturale produse numai din ingrediente organice este sa le faci chiar tu. Daca vrei ca frumusetea ta sa fie protejata de orice aditiv sau component chimic, iata 4 creme de fata pe care ti le poti prepara singura acasa.

Cand te-ai hotarat sa incerci o crema de fata homemade, nu uita ca rezultatul depinde de calitatea ingredientelor. Asigura-te ca folosesti doar ingrediente organice pentru cele mai bune rezultate. Dupa ce amesteci ingredientele benefice pentru piele, unele creme rezista la frigider timp indelungat, altele pot fi folosite doar cateva zile, ca o masca.

Crema cu unt de cacao

O crema excelenta pentru pielea sensibila si usor de facut acasa, cea pe baza de unt de cacao, este recomandata in special pentru pielea uscata. Ingrediente:

1 lingura si jumatate unt de cacao

1 lingura ulei de cocos

jumatate de lingura ulei de masline extra-virgin

Incalzeste mai intai uleiul de cocos, apoi adauga uleiul de masline si untul de cacao. Ia amestecul de pe foc cand untul s-a topit, apoi agita-l bine timp de 30 de secunde intr-un container mic. Repeta agitarea dupa cateva minute. Crema nu expira prea repede cand este pastrata la rece, dar se poate intari. Este recomandat sa o freci putin intre degete inainte de aplicarea pe fata.

Integral pe eva.ro

Foto: perfecte.ro

     
Tag-uri: crema, ten, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii