A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758335.0627.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

3 tinute de birou in care poti sa mergi pe bicicleta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-07-2014, ora 05:33

3 tinute de birou in care poti sa mergi pe bicicleta

Articol de Madalina Irimia

Daca vrei sa eviti coloanele infinite de masini de la semafor, aglomeratia din autobuz sau pur si simplu iti doresti sa fii mai activa, poti sa mergi cu bicicleta catre destinatiile zilnice. Daca pana acum nu te-au convins alte motive sa fii o ciclista responsabila, posibilitatea de a te urca pe saua bicicletei cu stil ar putea sa te motiveze. Iata 3 tinute de birou potrivite pentru deplasarea pe doua roti.

Tinuta lejera

Esti mai degraba adepta pantalonilor la lucru? Perfect! Asorteaza o pereche de pantaloni eleganti de tip pana, cu o camasa barbateasca cu nasturi si guler clasic. Mai ai nevoie de o pereche de sandale cu talpa plata, o geanta tip postas din piele si ai toate conditiile pentru a te deplasa repede, sanatos si in voga prin oras.

Tinuta sofisticata

Bicicleta si tinuta sofisticata sunt doi termeni care nu par a avea nimic in comun. Cu putina imaginatie aceasta combinatie inedita este posibila. Alege o pereche de bermude formale bleumarin, extrem de populare vara aceasta, pe care sa o asortezi cu o bluza vaporoasa oranj, din matase. Mai ai nevoie de o pereche de balerini comozi si de o geanta midi cu imprimeu modern.

Tinuta diafana

Nici nu te gandesti sa renunti la feminitate in favoarea pantalonilor si a pantofilor sport? Poti alege o rochie din material comod, precum bumbacul. Asorteaz-o cu un sacou deschis la culoare si sandale din piele intoarsa cu talpa ortopedica din cauciuc, o varianta extrem de comoda si potrivita pentru pedale.

Sursa: studentie.ro

Sursa foto: refinery29.com

     
Tag-uri: Tinute, office, bicicleta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii