A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662290.5216.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

3 retete rapide care sa te ajute sa slabesti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-01-2014, ora 09:09

3 retete rapide care sa te ajute sa slabesti

Articol de Madalina Irimia

Sa dai kilograme jos si sa te mentii la aceasta performanta nu e prea usor. Cateva trucuri si retete care sa contina ingredientele potrivite te pot mentine pe linia de plutire. Ti le oferim pe cele care se gatesc rapid ca sa nu petreci prea mult timp in bucatarie, printre tentatiile din frigider.

Perioada asta e cea in care efectul yo-yo se instaleaza dupa orice dieta. Parca toata mancarea vrea sa iti faca in ciuda si sa se depuna inapoi fiecare gram pe care l-ai dat jos ca sa arati impecabil de Sarbatori. Sfatul cel mai important este sa mananci echilibrat si sa pui in farfurie si proteine, si fibre, si carbohidrati buni. Toate iti vor accelera metabolismul si vor alunga foamea.

Daca nu stii cum sa incluzi cat mai gustos aceste ingrediente obligatorii in dieta, incepe cu retetele noastre. Avem una pentru fiecare masa a zilei. Iar partea buna e ca se gatesc in 30 de minute sau mai putin.

Omleta cu broccoli si feta

Aceasta reteta de mic dejun iti solicita doar sfertul de ora academic. Iti va tine de foame si iti va aduce energie. Broccoli are fibre din belsug si putine calorii, iar proteinele din oua iti taie apetitul.

Integral pe foodstory.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii