A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719759970.1027.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

3 metode naturale prin care iti poti exfolia pielea chiar la tine acasa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-04-2014, ora 12:08

3 metode naturale prin care iti poti exfolia pielea chiar la tine acasa

Articol de Madalina Irimia

Pielea este foarte importanta si necesita ingrijire si atentie. Pentru a avea un corp care sa radieze de frumusete, este recomandat sa efectuezi un gomaj al pielii, care sa iti indeparteze celulele moarte de la suprafata, sa iti deschida porii si sa te reimprospeteze.

Iata 3 metode naturale de gomaj care sa te ajute sa ai o piele mai frumoasa:

1. Cafeaua nu este numai un antioxidant eficient, ci si un ingredient care sa te ajute in procesul de infrumusetare. Zatul de la cafea poate fi folosit pentru a-ti face un gomaj care sa redea-i stralucirea pielii tale. Acesta se aplica pe corp atunci cand esti la dus si porii tai se deschid. Daca ai probleme si aluneca de pe tine, il poti amesteca cu gel de dus astfel incat sa devina o pasta omogena. Restul, te asigur, vine de la sine!

2. Miere si zahar, alte doua ingrediente pe care le ai in casa si pe care le poti folosi si cu un alt scop. Tot ce trebuie sa faci este sa le amesteci si sa iti aplici solutia pe corp inainte de a face dus. Particulele grunjoase ale zaharului iti vor curata pielea de impuritati, iar mierea o va hidrata, lasand-o catifelata si fina la atingere.

Integral pe perfecte.ro

Foto: infogazeta.wordpress.com

     
Tag-uri: exfoliere, ten, alimente
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii