A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630272.2023.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

3 dansuri care iti garanteaza un corp de vis
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-06-2014, ora 13:00

3 dansuri care iti garanteaza un corp de vis

Articol de Madalina Irimia

Daca vrei sa slabesti si sa te mentii in forma fara sa depui eforturi supranaturale, dansul este cea mai buna alegere pe care poti sa o faci! Iti modelezi silueta cu zambetul pe buze pe ritmuri latine, cubaneze sau orientale!

Flamenco

Este un dans traditional din sudul Spaniei pe care poti sa-l practici cu incredere in locul clasicului aerobic. Iti solicita simultan bratele, bazinul si picioarele, puternic si pasional, iar efectele sunt pe masura: iti vei imbunatati rezistenta, capacitatea de coordonare si postura!

Salsa

Este unul din cele mai populare dansuri de pe planeta, mai ales datorita efectelor lui asupra siluetei. Avand in vedere ca este un dans cu tempo rapid, salsa este un antrenament cardio excelent: imbunatateste considerabil presiunea sanguina, scade nivelul colesterolului rau din sange si reduce tensiunea.

Miscarile sunt foarte eficiente pentru musculatura – intregul corp beneficiaza de efectele lor tonifiante: fesele, coapsele, soldurile, bratele, talia, gambele. In plus, salsa intareste oasele, te ajuta sa elimini toxinele si sa scapi de stres.

Integral pe perfecte.ro

Foto: ttc-erlangen.de

     
Tag-uri: dans, greutate, silueta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii