A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664698.1302.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

3 bauturi care calmeaza durerea de gat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-12-2013, ora 09:37

3 bauturi care calmeaza durerea de gat

Articol de Madalina Irimia

Ai racit si te doare in gat? Incearca aceste bauturi delicioase care iti vor calma durerea in scurt timp. Unele din ele pot de asemenea sa-ti desfunde nasul sa te ajuta sa dormi mai bine cand esti racita.

Daca ai dureri in gat, cam orice bautura calda te poate ajuta, dar cele de mai jos au propritate antibacteriene sau analgezice. Incearca-le si tu!

Miere si lamaie pentru durerea in gat

Intr-o cana cu apa fierbinte, pune sucul de la o lamaie si una sau dou linguri de miere. Amesteca bine si bautura e gata. Mierea are proprietati antibacteriene si antifungice, iar consistenta ei o face calmanta pentru durerile de gat, tuse si alte probleme respiratorii.

Lapte cu miere pentru durere in gat si insomnie

Daca simptomele de raceala nu te lasa sa adormi, bea o cana mare de lapte cu miere. Mierea iti va calma pe loc durerea de gat, iar laptele te va ajuta sa adormi mai repede - este unul din cele mai cunoscute remedii naturale pentru insomnie.

Apa cu sare, efect antibacterian

Apa sarata este un bun dezinfectant, asa ca iti va utila si daca ai dureri de gat. Nu este o solutie care te scapape loc de dureri, dar te ajuta sa lupti cu boala si sa-ti revii mai repede. Amesteca o cana de apa calda cu o lingurita de sare si asteapta sa se topeasca de tot. Evident, aceasta solutie nu se bea, ci se foloseste pentru gargara de doua-trei ori pe zi.

Sursa: unica.ro

Foto: lataifas.ro

     
Tag-uri: durere, gat, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii