A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664797.0149.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

225 de amenzi si 15 permise de conducere retinute de politistii ieseni intr-o singura zi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-05-2013, ora 09:37

225 de amenzi si 15 permise de conducere retinute de politistii ieseni intr-o singura zi

Articol de Madalina Irimia

Pe 1 mai, politistii ieseni au desfasurat o serie de actiuni pe raza judetului, ce au avut ca scop prevenirea si combaterea accidentelor rutiere, disciplinarea si sanctionarea conducatorilor de vehicule care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, sanctionarea soferilor ce nu respecta cadrul legal de viteza, precum si sanctionarea participantilor la trafic ce nu acorda prioritate de trecere pietonilor.

Astfel au fost aplicate 225 de sanctiuni contraventionale si au fost retinute 15 permise de conducere si 9 certificate de inmatriculare. Valoare sanctiuni aplicate este de 28200 lei.

A fost depistat Z. Valentin, de 28 de ani, din municipiul Iasi, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Iasi, avand o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur in aerul expirat. Soferul a fost sanctionat contraventional cu suma de 675 lei, dispunandu-se suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 de zile”, informeaza IJPF Iasi.

     
Tag-uri: amenzi, politie, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii