A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817167.0687.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

15 gustari sanatoase pe care sa le iei la birou
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-11-2013, ora 10:04

15 gustari sanatoase pe care sa le iei la birou

Articol de Madalina Irimia

De cate ori ti s-a intamplat sa pleci la munca si sa nu ai timp sa-ti iei mancare sanatoasa la tine? Probabil ca de multe ori. Stim pentru ca si noi am patit-o. Se intampla cateodata sa te trezesti mai tarziu decat ar trebui, sa te imbraci repede si sa fugi la birou fara sa-ti dai seama ca nu ai pus si un pachet cu mancare in geanta. Care este solutia salvatoare? O gustare sanatoasa pe care o poti cumpara de la orice supermarket. Noi va prezentam astazi 15 idei de gustari tocmai bune de rontait in pauza de masa.

1. Nuci. Sunt foarte bogate in antioxidanti si in acizi grasi omega-3. Combina o mana de nuci cu un fruct ori cu cateva feliute de branza. Gustarea aceasta este foarte satioasa si nu dauneaza siluetei.

2. Mere. Cand simti ca ti-e foarte foame, dar nu ai timp sa mananci, consuma un mar mare. Este gustos si, in plus, te ajuta sa scapi de kilogramele nedorite.

3. Iaurt grecesc cu fructe. Contine mai multe proteine decat iaurtul obisnuit si este delicios in combinatie cu fructele de padure.

4. Portocala cu migdale. Portocala contine multa vitamina C, substanta de care organismul are mare nevoie, iar migdalele crude contin proteine, acizi grasi benefici pentru organism si sunt bogate si in fibre.

Integral pe gustos.ro

Foto: fineliving.ro

     
Tag-uri: gustare, birou, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii