A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663952.5726.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

132 de spectacole inscrise la preselectia festivalului national de teatru INDEPENDENT!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-09-2013, ora 09:08

132 de spectacole inscrise la preselectia festivalului national de teatru INDEPENDENT!

Articol de Madalina Irimia

132 de spectacole din 14 orase din intreaga tara s-au inscris la preselectia primei editii a festivalului national de teatru INDEPENDENT care va avea loc la Bucuresti in perioada 4 - 10 noiembrie 2013. Companiile de teatru independent care vor concura pentru a ajunge in fata publicului larg sunt din Bucuresti, Cluj-Napoca, Arad, Oradea, Timisoara, Sibiu, Constanta, Iasi, Craiova, Brasov, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Ploiesti si Piatra Neamt.

In urmatoarea perioada, selectionerii vor viziona spectacolele astfel incat pe cele noua scene neconventionale sau independente din Bucuresti vor ajunge cele mai bune productii de teatru independent din tara. Selectionerii pentru Bucuresti sunt Anca Ionita, Bogdan Budes si Nicu Mandea, iar pentru productiile din tara Ioana Moldovan, Stefan Peca si Cristian Bajora. Lista finala cu cele 15 spectacole din competitie si spectacolele din off va fi anuntata la sfarsitul lunii octombrie.

Pe langa aceste spectacole, festivalului national de teatru INDEPENDENT aduce in fata publicului si productii internationale invitate, workshopuri diverse si dialoguri pe tema situatiei teatrului independent din Romania. Astfel, timp de o saptamana, pe perioada festivalului, Bucurestiul se transforma in unica scena a productiilor de teatru independent din Romania.

Evenimentul se va incheia pe 10 noiembrie 2013 cu Gala de premiere a castigatorilor care va oferi recunoastere celor mai bune si apreciate productii, actori si tineri profesionisti din tara noastra.

     
Tag-uri: spectacole, festival, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii