A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833313.6193.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

13 semne ca esti nascut si crescut in Romania! Articolul care face furori pe Facebook
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-03-2015, ora 09:31

13 semne ca esti nascut si crescut in Romania! Articolul care face furori pe Facebook

Articol de Cristian Amariei
Un articol publicat pe site-ul matadornetwork.com este extrem de comentat, apreciat si share-uit de cateva zile pe Facebook! A devenit viral printre romanii de pretutindeni, care au inceput sa dezbata cu haz si ironie subiectul atins: 13 semne ca esti nascut si crescut in Romania!

Materialul cu pricina, semnat de Paula Veselovschi, s-a transformat rapid ]ntr-unul dintre cele mai comentate subiecte de pe Facebook. Vezi, mai jos, cele 13 semne ca esti nascut si crescut in Romania, potrivit articolului de pe matadornetwork.com. Tu te regasesti printre ele?

1. Esti genetic programat sa recunosti un Renault 12 de la distanta in Franta, productia de Renault 12 s-a derulat intre anii 1969-1980. in Romania, modelul s-a vandut excelent in secolul 21 sub numele Dacia. Pentru decenii, vasta majoritate a masinilor de pe drumurile tarii erau Dacii. Este in ADN-ul nostru sa zarim una peste tot.
2. Slanina afumata cu ceapa este un mic dejun delicios si sanatos Explicatia este simpla. Are ca ingrediente doua feluri de legume: porc si ceapa.
3. Ai o relatie de iubire/ura cu sarbatoarea nationala a Romaniei. Da, este o zi importanta cu artificii si festivitati, in care toata lumea are liber. Teoretic, suna distractiv, exceptand faptul ca pica pe 1 Decembrie. De ce or fi fixat Ziua Nationala in cel mai urat anotimp al anului?!
4. Contele Dracula nu este un vampir, ci un erou national. Ai invatat despre contele Dracula la orele de istorie din scoala, nu la cursul de literatura. Nu era Dracula, ci Vlad tepes, domnitorul nu al Transilvaniei, ci al altei provincii romanesti. si cel mai important, era un om bun, care lupta pentru dreptate in felul sau medieval.
5. Nu esti speriat de Transilvania. Este o regiune sigura intr-o tara, in general, sigura. Ai fost deja acolo.
6. Ai devenit imun la tuica de prune. Varianta cea mai tare poate avea peste 60% alcool, dar tu nu esti impresionat. Poti chiar s-o fi baut inainte de ora 9 dimineata si sa supravietuiesti. Strainii se cherchelesc dupa doar o gura de tuica.
7. Pestele prajit nu are niciun gust fara mujdei de usturoi.
8. Vorbesti trei sau patru limbi straine la un nivel decent. Ai invatat engleza sau franceza sau germana la scoala, ai mai prins italiana din desene animate sau spaniola din cantece si de la TV. Poti sustine o conversatie in toate aceste limbi.
9. Supa este primul fel de mancare, nu hrana pentru cand esti bolnav.
10. Iei serios in considerare sa pleci din tara in decembrie. Simti ca vrei sa scapi de avalansa de colinde de Craciun ale unui anumit cantaret blond intre doua varste, care cheleste. Daca esti crescut in Romania, stii despre ce e vorba.
11. Nunta nu e nunta fara sarmale cu smantana.
12. Nu canti la vreun instrument. Spui glume. stii cel putin una din toate categoriile de glume romanesti si le spui spontan in conversatii. La petreceri, tu si prietenii tai spuneti gluma dupa gluma 40 minute la rand, in timp ce chitara si tobele se prafuiesc intr-un colt.
13. Esti in frenezia cumparaturilor din ultima saptamana a lui februarie pana la 8 Martie Valentine’s Day (categoric nu este o sarbatoare romaneasca, in ciuda marketingului puternic) nu este finalul perioadei, ci doar inceputul. La 1 Martie cumperi martisoare, cam 20 mici bijuterii legate cu snurul alb-rosu pe care le daruiesti prietenelor. Apoi, este 8 Martie, cand dai daruri mamei, surorii, prietenelor, colegelor si aproape fiecarei femei cu care ai de-a face.
Sursa: one.ro
     
Tag-uri: semne, romania, dezbatere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii