ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-04-2015, ora 12:25

13 moduri inedite in care poti folosi pasta de dinti

Articol de Cristian Amariei
O folosesti de cel putin doua ori pe zi, dar vei fi uimita sa descoperi cate alte lucruri poti face cu pasta de dinti. Iata 13 moduri care iti vor demonstra ca pasta de dinti are secrete surprinzatoare. De retinut ca nu trebuie sa folosesti pasta de dinti sub forma de gel.
1. Albeste cauciucul tenisilor. Freaca bine caucicul cu pasta de dinti si o periuta veche, pe care nu o mai folosesti, si apoi sterge cu o carpa umeda.
2. Scoate urmele de creion de pe pereti. Pune pasta de dinti direct pe urmele de creion si freaca bine cu o perie. La sfarsit, clateste cu apa.
3. Inlatura petele de ruj de pe haine. Pune putina pasta de dinti pe pata, freaca materialul si apoi clateste. Daca pata nu a disparut din prima, repeta pana cand dispare cu totul.
4. Scoate petele lasate de pahare pe mobila. Daca nu ai folosit suport pentru pahare, adesea te confrunti cu astfel de urme. inlatura-le cu un strop de pasta de dinti si cu o carpa, stergand usor, cu miscari delicate.
5. Inlatura mirosul neplacut al mainilor. Spala-te pe maini cu pasta de dinti si apa calduta, iar mirosul unor alimente, precum ceapa sau usturoiul, va disparea.
6. Remediu pentru cosuri. Pune un strop de pasta direct pe cosuri, de preferat seara, la culcare, iar pana dimineata, acestea se vor usca. Atentie, foloseste acest tratament doar o data pe saptamana!
7. Inlatura zgarieturile de pe ecranul telefonului mobil. sterge delicat ecranul cu putina paste de dinti, folosind degetul. inlatura urmele de pasta cu o carpa umeda si lasa sa se usuce.
8. Poti lipi posterele cu pasta de dinti, fara sa strici peretele. Nu folosi, totusi, pasta de dinti pentru posterele de colectie, deoarece, cu timpul, culorile afisului se pot deteriora!
9. Curata petele de pe covoare. Pune pasta direct pe pata, freaca bine cu o perie aspra, clateste si lasa sa se usuce!
10. Impiedica aburirea ochelarilor de inot. Spala-i cu pasta de dinti, clateste-i bine si nu se vor mai aburi!
11. Inlatura zgarieturile fine de pe pahare sau alte obiecte din sticla. Lustruieste-le cu putinpa pasta si isi vor recapata stralucirea foarte repede.
12. Elimina mirosul biberonului. Folosit destul de mult timp, biberonul va capata un miros care poate fi inlaturat imediat cu o perie pentru sticle si putina pasta de dinti. Clateste apoi foarte bine cu apa fierbinte.
13. Curata chiuveta de la baie. Data urmatoare cand scapi putina pasta de dinti in chiuveta, ia buretele si lustruieste bine folosind pasta. Vei fi surprinsa sa vezi cum isi va recapata stralucirea.
Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii