A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630280.1996.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

13 ghinionisti care au castigat la loterie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-06-2014, ora 11:13

13 ghinionisti care au castigat la loterie

Articol de Madalina Irimia

Idealistii spun ca banii nu aduc fericirea, in vreme ce pragmaticii sustin contrariul. Partea financiara este, insa, foarte importanta pentru ca ne poate oferi confortul si siguranta unui trai cel putin decent.

Cu toate astea, exista suficiente exemple in istorie care demonstreaza ca banii castigati rapid si nu din munca sunt cheltuiti la fel de repede sau, mai rau, aduc ghinion. Business Insider ofera credit acestei variante, venind si cu argumente solide: 13 cazuri de castigatori la loterie care au ajuns in pragul falimentului, mult mai devreme decat s-ar fi asteptat cineva.

Tonda Lynn Dickerson si-a impartit premiul cu colegii, iar restul s-a dus pe taxe

Dupa ce biletul jucat la loto fusese cumparat alaturi de colegii ei, Tonda Lynn Dickerson a incercat sa se sustraga promisiunii si sa fie singura beneficiara a marelui premiu. Judecatorii au decis, insa, altceva. Apoi, Tonda si-a investit castigul intr-o societate, dar a acordat familiei sale 51% din actiuni, iar taxele i-au revenit tot ei.

Suzanne Mullins nu a mai putut face fata datoriilor

Suzanne Mullins a castigat la loterie in 1993 si a optat pentru platirea anuala a taxelor. Din pacate, curand au aparut datoriile, folosind una dintre platile anuale ca garantie pentru un imprumut de 200.000 de dolari. Cum nu a reusit sa isi plateasca datoria, a fost data in judecata, instanta hotarand sa plateasca daune materiale in valoare de 154 de milioane de dolari. Mullins, insa, ramasese de mult timp fara fonduri.

Americo Lopes a trebuit sa isi imparta premiul cu colegii

Dupa ce Americo Lopes impreuna cu colegii de la serviciu au cumparat ani intregi bilete de loterie impreuna, norocul le-a suras intr-o buna zi. Americo Lopes a demisionat, intentionand sa fuga cu toti banii, dar colegii sai i-au intentat proces. Din pacate pentru Lopes, judecatorul l-a obligat sa imparta premiul.

Ibi Roncaioli a fost ucisa de sot dupa ce si-a cheltuit castigul de la loto

O situatie destul de complicata a avut loc in 1991, in Ontario, dupa ce Ibi Roncaioli a fugit cu premiul de 55 milioane de dolari pe care il castigase la loterie. Se pare ca Ibi i-a dat 2 milioane copilului pe care il avea cu un alt barbat. Sotul sau nu a suportat situatia, asa ca a otravit-o cu analgezice. Barbatul a fost gasit vinovat de omor din imprudenta si condamnat la inchisoare.

Evelyn Adams a jucat toti banii in cazinourile din Atlantic City

Pentru unii, pasiunea si dependenta trec dincolo de ratiune. Altfel nu se explica cum Evelyn Adams traieste astazi intr-un parc de rulote dupa ce a castigat de doua ori la loto suma de 5.4 milioane de dolari. Dupa cum ea insasi a marturisit, a cheltuit toti banii pe jocurile de noroc.

Michael Carroll si-a cheltuit toti banii pe cocaina, petreceri si prostituate

Din pacate, stilul de viata periculos l-a adus pe Michael Carroll in sapa de lemn putin dupa castigarea marelui premiu de 15 milioane de dolari. In 2002, Carroll a crezut ca norocul nu il va mai parasi, insa marea lui avere s-a dus pe cocaina si petreceri dezmatate.

Integral pe ziare.com

Foto: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: castig, loterie, noroc
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii