A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834246.2231.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

120.000 tigarete descoperite de politistii de frontiera ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-11-2014, ora 16:44

120.000 tigarete descoperite de politistii de frontiera ieseni

Articol de Cristian Amariei

In cadrul unei actiuni desfasurate pentru combaterea contrabandei cu bunuri accizabile, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au confiscat 120.000 tigarete pe care doi barbati incercau sa le introduca ilegal in tara.

In data de 10 noiembrie, in jurul orei 23.30, in urma schimbului de informatii intre politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi si politistii de frontiera din Republica Moldova a fost organizata o actiune pe linia combaterii traficului cu tigari de contrabanda.

Cu aceasta ocazie, politistii de frontiera ieseni au observat pe directia localitatii de frontiera Victoria, judetul Iasi, doi barbati care se deplasau spre malul romanesc al raului Prut.

Lucratorii nostri au procedat la supravegherea zonei si la interceptarea celor doi barbati a caror prezenta in zona nu era justificata. In urma legitimarii politistii de frontiera au stabilit ca acestia sunt cetatenii romani Mihai S. si I. Costel, in varsta de 24 respectiv 36 ani, domiciliati pe raza judetului Iasi.”, a declarat subcomisar de politie Denis Lazar, purtator de cuvant al ITPF Iasi.

Pe timpul cercetarilor efectuate de politistii de frontiera romani impreuna cu politistii moldoveni, la fata locului, au fost descoperite cu ajutorul cainilor specializati in detectarea produselor din tutun, ascunse in vegetatie, 4 colete voluminoase care contineau tigarete marca Plugarul si Rothmans, cu timbru de acciza Republica Moldova. In urma inventarierii celor 4 colete a rezultat un numar de 120.000 tigarete.

In cauza sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda si a fost dispusa masura retinerii tigaretelor,in valoare de 53.040lei, in vederea confiscarii.

Cercetarile continua impreuna cu autoritatile de frontiera ale statului vecin in vederea stabilirii intregii arii infractionale si pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii