A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629686.0215.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

12 lucruri pe care barbatii le detesta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-02-2014, ora 09:31

12 lucruri pe care barbatii le detesta

Articol de Madalina Irimia

Credeai ca doar ei pot face greseli colosale la capitolul ingrijire? Fals! Sunt cateva obiceiuri de infrumusetare care te pot scoate din gratiile lui extrem de repede.

Asa cum tie nu iti plac sprancenele efeminate la un barbat sau mainile neingrijite, nici ei nu empatizeaza cu toate ideile nastrusnice de styling sau machiaj pe care esti hotarata sa le incerci.

PREA MULT PARFUM. Stim, sunt arome dupa care pur si simplu te topesti, iar pasiunea se manifesta de cele mai multe ori prin... cantitatea necontrolata din momentul aplicarii. Cu toate acestea, e bine sa tii cont ca, folosind parfumul frecvent, nu il mai simti la adevarata putere. Cei din jurul tau il vor aprecia insa la adevarata lui intensitate. Iar nasul fin al barbatilor sigur va fi agresat de generozitatea ta. Asa ca rezuma-te la trei pulverizari pentru apa de parfum si la patru pentru apa de toaleta.

FOND DE TEN IN EXCES. Un strat prea gros de baza, careia ii adaugi atenta corector si pudra, nu va face decat sa se intinda pe gulerul hainelor pe care le porti si chiar pe ale lui. El, dar si camasa lui preferata, iti vor multumi daca estompezi surplusul de machiaj cu un buretel si te vei rezuma la un strat mai discret, cu probabilitate de migrare minima.

GENELE FALSE APLICATE GRESIT. Sa recunoastem...este putin inspaimantator si pentru noi cand vedem cum se desprind firele acelea lipite inestetic. Imagineaza-ti cum proceseaza el aceasta imagine. Acelasi efect il poate avea si o mascara ale carei straturi nu le mai poti numara – privirea impaienjenita la propriu nu flateaza pe nimeni. Ideea este ca poti face uz de fals doar daca rezultatul este sexy si natural.

Integral pe glamourmagazine.ro

Foto: girlfashionstyle.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii