A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661882.9207.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

10 obiceiuri ale cuplurilor cu adevarat fericite
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-09-2014, ora 16:26

10 obiceiuri ale cuplurilor cu adevarat fericite

Articol de Madalina Irimia
Fericirea in cuplu nu sta in vacante scumpe sau vorbe mari, ci in lucruri simple. Afla 10 obiceiuri ale cuplurilor cu adevarat fericite si vezi daca te numeri printre norocosi.

Doi oameni fericiti se pun in pat la aceeasi ora. Mai tii minte cand erati la inceputul relatiei si nu ramaneai singura la televizor, dupa ce el pleca in dormitor? Specialistii spun ca este important sa mentineti obiceiul de a va culca la aceeasi ora. Cand mergeti amandoi la culcare, va asigurati ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. Chiar si daca nu aveti de gand sa faceti sex, gestul arata ca faceti un efort pentru a incheia ziua impreuna.

Au interese comune

Este cu adevarat important sa faceti lucruri impreuna. Nu trebuie sa impartiti aceleasi hobby-uri, este sanatos sa faci cate ceva si singura, dar este bine sa aveti activitati pe care sa le faceti impreuna. Fie ca alegeti in fiecare weekend un nou restaurant in care sa luati masa, mergeti cu bicicletele prin parc sau va uitati la serialul vostru preferat, faceti ceva amuzant doar voi doi.

Mentin contactul fizic

Gesturile mici, precum tinutul de mana, cresc apropierea in cuplu, un factor important pentru o relatie de succes. Daca sunteti impreuna de cativa ani, intimitatea poate disparea cu usurinta. tineti-va de mana cand mergeti pe strada, iar fericirea voastra va fi evidenta.

Nu se cearta fara motiv

Cuplurile fericite pun acentul pe lucrurile bune pe care le fac partenerii lor. Asta inseamna ca nu se cearta din orice si nu se critica incontinuu. Daca te deranjeaza ceva, discutati despre asta si cautati impreuna o rezolvare.

Mai multe pe unica.ro
     
Tag-uri: cuplu, obiceiuri, fericire
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii