A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832739.909.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

10 moduri in care poti folosi cola
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-01-2015, ora 13:21

10 moduri in care poti folosi cola

Articol de Cristian Amariei
Sucurile care contin cola nu iti potolesc doar setea, ci sunt si utile. Vezi cum le poti folosi la treburile casnice.

1. Daca ai scapat grasime pe haine, nu este nevoie sa dai fuga la curatatorie. Pune cola pe pata si vei vedea cum va disparea. Acelasi lucru se intampla si cu petele de sange.

2. O pata de ulei din garaj va disparea ca prin minune, daca pui cola peste si o lasi sa intre in podea.

3. Daca vrei sa scapi de serpi sau de melci, toarna cola intr-un bol si lasa-l in curte. Micii daunatori vor fi atrasi de bautura, dar acidul ii va elimina.

4. Oalele si tigaile arse pot fi curatate cel mai bine cu sucuri ce contin cola. Toarna bautura in recipient, lasa-o sa actioneze cateva minute, apoi clateste.

5. Acidul din cola este foarte eficient la indepartarea ruginii. Pur si simplu lasa obiectul ruginit in aceasta bautura pentru 24 de ore, apoi clateste cu apa.

6. Daca ti-ai pus guma in par, nu trebuie sa dai fuga la coafor, pentru a te tunde. tine suvita afectata in cola pentru cateva minute si vei vedea cum guma va disparea.

7. Vopseaua care iti ramane pe piele, dupa ce ti-ai vopsit parul, este de-a dreptul enervanta. O poti sterge cu un pic de cola.

8. Cola poate fi folosita si in frumusete. Scoate acidul din aceasta bautura, aplic-o pe parul ud si las-o sa actioneze cateva minute, apoi clateste-te.

9. Daca vrei ca pozele tale sa capete un aspect vintage, aplica un suc care contine cola pe hartie si las-o sa se usuce.

10. Cola te poate scapa de greata. Las-o intr-o cana, sa iasa acidul, apoi ia cate o lingura pe ora.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii