A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674913.3655.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

10 lucruri pe care le poti cere in avion. La unele sigur nu te gandeai
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-06-2016, ora 15:02

10 lucruri pe care le poti cere in avion. La unele sigur nu te gandeai

Articol de Cristian Amariei
Calatoria cu avionul poate fi una dintre cele mai placute daca stii ce sa ceri atunci cand urci la bord, informeaza One.ro.

Exista o serie de servicii de care poate beneficia orice calator, de la schimbarea locului si pana la cererea felului doi, dar aceste servicii exista numai pentru aceia care le cunosc. Pentru ca oferta este una destul de generoasa, Huffington Post a facut o lista cu lucrurile pe care le poti cere in timpul unui zbor. De acum inainte timpul petrecut in avion va fi mult mai agreabil.

1. Insigne pentru copii.

Chiar daca majoritatea companiilor aeriene nu mai obisnuieste sa ofere mancare si gustari gratis adultilor, multe dintre acestea daruiesc insigne copiilor, ca sa le aminteasca de primul lor zbor. Nu e cine stie ce, dar cand pustiul tau va avea 20 de ani va zambi cand va gasi insigna intr-o cutie plina de praf din pod.

2. Doza intreaga de suc.

Daca lichidul din paharul ala mic de plastic nu ti-a potolit nici macar pe sfert setea, poti cere oricand intreaga doza. Ii se va reumple paharul chiar daca nu sunt suficiente cutii la bord, fara ca stewardesele sa-ti arunce priviri ucigase.

3. Medicamente si bandaje.

Fiecare avion are in stoc medicamentele de baza pentru combaterea durerilor de cap provocate de decolare sau pentru cei care au frica de zbor. De cele mai multe ori poti cere si bandaje in caz ca ai vreo taietura minora.

4. Reumplerea sticlei de apa.

Hidratarea organismului pe timpul zborului este foarte importanta. Daca iti este permis sa iei cu tine sticle goale la bord, poti ruga insotitorii de zbor sa ti le reumple cu apa.

5. Ajutor in gasirea unui doctor.

Desi stewardesele sunt instruite pentru acordarea primului ajutor, aproape la fiecare calatorie se afla un doctor printre pasageri, iar acestea te pot ajuta sa il gasesti dand un anunt prin microfon. Exista companii care ofera mile suplimentare doctorilor care isi dezvaluie profesia in avans.

Mai multe aici
     
Tag-uri: avion, stewardese, ajutor
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii