A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817407.3008.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

10 fotografii incredibil de rare cu oameni faimosi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-04-2016, ora 10:55

10 fotografii incredibil de rare cu oameni faimosi

Articol de Madalina Irimia
De la Michael Jackson imbracat in Charlie Chaplin, pana la Salvador Dhali alaturi de Walt Disney, galeria foto dezvaluie ipostaze mai putin obisnuite a unor oameni celebri sau imortalizaari ale acestora la o varsta frageda, informeaza Birghtside.
De asemenea, fotografiile dezvaluie si relatii mai putin cunoscute intre oameni celebri, precum cea mentionata mai sus sau intalnirea dintre Gandhi si Chaplin, potrivit Mediafax.

Frida Kahlo, in 1911, cand avea 4 ani. Frida a fost o pictorita mexicana, care a cunoscut faima datorita autoportretelor realizate intr-un stil suprarealist.
David Bowie jucand sah cu colega sa de platou, Catherine Deneuve, in timpul filmarilor pentru pelicula The Hunger/ Foamea, in 1982.
Charlie Chaplin si Mahatma Gandhi. Cei doi s-au intalnit in 1931, in Anglia, la solicitarea actorului. Initial, Gandhi refuzase, intrucat nu stia cine este faimosul actorul.
Bruce Lee dansand Cha Cha, in 1958. Acesta a fost desemnat campionul Cha Cha, in Hong Kong in acelasi an.

Farrokh Bulsara sau, cum este cunoscut de intreaga lume, Freddie Mercury, solistul trupei Queen, in 1950, cand avea doar 4 ani.
Salvador Dali si Walt Disney, in 1957. Cei doi au incercat sa colaboreze la un film, numit Destino, dar productia a fost oprita dupa numai 3 luni. In ciuda esecului inregistrat de proiect, cei doi au ramas prieteni apropiati.
Continuarea aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii