ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-05-2014, ora 16:08

10 coafuri simple pentru a arata bine la birou

Articol de Madalina Irimia

Modul in care alegi sa te imbraci, sa te coafezi si sa te machezi atunci cand mergi la serviciu poate spune multe despre personalitatea ta. Este imaginea pe care ceilalti o observa din prima clipa si in functie de asta, isi pot forma o parere despre tine.

Iar in mediul profesional, prima impresie conteaza.

De aceea, este necesar sa faci cele mai bune alegeri din acest punct de vedere, pentru ca imaginea ta sa inspire incredere, seriozitate si profesionalism.

Bucle mari

Buclele mari sunt foarte potrivite pentru un par mediu. Ii ofera volum si, daca sunt foarte bine ordonate, sunt perfecte pentru o coafura office.

Accesorii

Accesoriile pentru par te pot ajuta sa-ti pui in valoare personalitatea fara sa iesi prea mult din tiparele stilului office.

Coc inalt

Pentru aceasta coafura trebuie sa aplici putina ceara in palme si apoi sa iti netezesti parul. Fa o carare pe mijloc si prinde-ti parul intr-o coada la spate. Rasuceste coada si fixeaz-o cu agrafe sau cu o singura clama.

Coada impletita

O coada impletita lejer este solutia perfecta pentru o coafura realizata in numai cateva minute. Este o varinata numai buna pentru birou, iar daca nu ai timp acasa, o poti realiza imediat ce ajungi la serviciu.

Integral pe eva.ro

Foto: yve.ro

     
Tag-uri: par, birou, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii