A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835092.9603.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

10 ani de la moartea Laurei Stoica. Mama artistei, marturii cutremuratoare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-03-2016, ora 10:19

10 ani de la moartea Laurei Stoica. Mama artistei, marturii cutremuratoare

Articol de Cristian Amariei
Astazi se implinesc 10 ani de cand Laura Stoica a pierit intr-un teribil accident de masina, pe cand se intorcea cu iubitul sau de la un concert sustinut la Urziceni.

Sambata, la Cimitirul Bellu din Bucuresti, Elena, mama artistei, a facut pomana. O parte din prinoase au fost cumparate cu putinii bani pe care aceasta ii primeste sporadic din drepturile de difuzare a pieselor fiicei sale.

"Sambata am fost cu familia si cativa prieteni la mormant. A fost o vreme splendida, iar soarele putrnic de sambata, l-am luat ca pe un semn. Cu o zi inainte a plouat si a fost numai bine pentru ca pamantul a fost bun sa plantam florilde din ghivece. I-am pus multe flori. Primole, branduse, lalele, crini si zambilele care erau deja crescute pe mormant- florile ei preferate, de fapt. Am chemat un preot, a facut slujba, apoi ne-am strans cu totii la un restaurant si am petrecut asa cum ar fi facut si ea, pe stilul ei, muzica ei. Am simtit-o pe Laura printre noi, era acolo", a declarat mama Laurei Stoica pentru Click!.

Femeia a povestit ca, la inceput, fiul ei s-a interesat cu privire la modul in care se calculeaza drepturile de autor, dar acum nu au mai facut nimic in aceasta privinta, pentru ca se lupta degeaba pentru bani. Desi sumele sunt foarte mici, doamna Stoica nu a cerut explicatii, considerand ca s-ar lupta cu morile de vant, in plus, nici fiica sa nu a fost apreciata la adevarata sa valoare pe cand traia.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii