A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664810.806.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

10 alimente care iti reduc pofta de mancare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-01-2014, ora 05:39

10 alimente care iti reduc pofta de mancare

Articol de Madalina Irimia

Fie ca vrei sa slabesti sau sa mananci mai sanatos, sa-ti tii foamea si poftele in frau este esential pentru a-ti atinge scopul. In plus, senzatia de satietate te ajuta sa fii mai concentrata la munca si mai eficienta la sala.

Iata 10 alimente care iti taie pofta de mancare:

1. Avocado

Consistenta cremoasa a unui avocado este data de grasimi monosaturate, pe care organismul le digera intr-un timp indelungat. De asemenea, fructele avocado sunt o sursa excelenta de fibre solubile, care incetinesc digestia.

Avocado este un aliment versatil- poti sa il tai in felii in salate sau sandwich-uri, sa-l pasezi pentru sosuri sau sa-l dai prin blender pentru smoothie-uri.

2. Semintele de in

Semintele de in sunt bogate in fibre, proteine si grasimi Omega 3 si au proprietatea de a amplifica senzatia de satietate.

Macina semintele de in si adauga o lingura in iaurt dimineata sau presara-le peste salata.

3. Iaurtul grecesc

Iaurtul grecesc este facut prin scurgerea zerului din iaurtul obisnuit. Textura densa si cremoasa iti pacalesti organismul, facandu-l sa se simta mai satul. Poti adauga fructe in iaurt sau sa il folosesti simplu ca dressing in orice reteta.

Fereste-te de “iaurturile grecesti” din comert in cazul carora textura densa este obtinuta prin adaugarea de smantana. Acestea sunt mult mai bogate in grasimi si nu reprezinta o alegere buna in cazul in care incerci sa slabesti.

4. Apa

Desi apa trece prin sistemul digestiv foarte repede, te poate ajuta sa-ti micsorezi apetitul. De asmenea, de multe ori ti se poate intampla sa confunzi setea cu foamea, in special dupa-amiaza, cand apar tot felul de pofte. Daca bei apa si ramai hidratata pe parcursul zilei, asta te va ajuta sa stai departe de o ciocolata sau cafea.

Daca bei o cana de apa inainte de masa, iti va umple stomacul temporar, ajutandu-te sa mananci mai putin.

Citeste restul articolului pe Fabuloase.ro

Foto: armelle.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii