A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664328.4721.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

1 IUNIE ne aduce un TVA scazut la 9%. Cat o sa economisim de luni la o vizita in supermarket
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-05-2015, ora 10:04

1 IUNIE ne aduce un TVA scazut la 9%. Cat o sa economisim de luni la o vizita in supermarket

Articol de Madalina Irimia
De la 1 iunie mancarea ar trebui sa coste mai putin, pentru ca TVA-ul scade de la 24 la 9% la produse alimentare si bauturi fara alcool.

Marile magazine au furat deja startul si au inceput sa taie preturile, in timp ce micii comercianti asteapta ziua de luni. Langa pretul vechi apare si cel nou, calculat cu TVA de 9%.

Daca ne pregatim pentru un gratar si vrem sa cumparam un kilogram de pasta de mici, unul de coaste si altul de pulpa dezosata vom vedea ca datorita scaderii TVA economisim 10 lei. Suficient cat sa cumparam 1,5 kg de rosii pe care sa le folosim, de exemplu, la salata.

Hipermarketurile au inceput deja sa taie preturile la multe produse alimentare, inainte de Rusalii, cand multi cumparatori au liber si isi fac aprovizionarea.

Pentru ca oamenii sa vada cu cat s-a ieftinit fiecare produs, la raft sunt doua preturi: langa cel vechi a aparut si cel rezultat prin scaderea TVA-ului de la 24 la 9%.
Magazinele mai mici abia acum se pregatesc sa schimbe preturile.

In ultimele zile autoritatile au facut mai multe controlale dupa ce au aparut zvonuri ca unele magazine au umflat preturile pentru ca dupa scaderea TVA sa le poate aduce la nivelul initial.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: tva, reduceri, preturi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii