ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-03-2013, ora 08:25

1 APRILIE se apropie. Unele dintre cele mai reusite si nereusite farse (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

Ziua de 1 APRILIE este ziua pacalelilor. Iata un top cu cele mai reusite sau nereusite farse de 1 aprilierealizate vreodata, plecand de la uimitorul documentar despre copacii cu spaghete si pana la farsa cumplita ce a produs panica in America.

Iata unele dintre cele mai reusite farse, publicate de Huffington Post:

Scaunul pentru caini de la Ikea

Animalele care fac lucruri la fel ca oamenii sunt o sursa constanta de glume. Combinand asta cu designul uneori ciudat al unui producator scandinav de mobila, ne aflam in fata unei farse reusite de 1 aprilie. In reclama respectiva, Ikea promova un scaun inalt, ca cel pentru bebelusi, dar care era adaptat special pentru caini.

Pinguinii zburatori de la BBC

Astazi, o astfel de gluma ar putea parea nereusita, insa in 2008, cand BBC a difuzat falsul documentar, pentru a promova iPlayer, multi au inceput sa-si puna un semn de intrebare.

BBC si copacii cu spaghete

In 1957, emisiunea Panorama a difuzat un documentar fals despre un copac cu spaghete ce era crescut de o familie de elvetieni. La acea vreme, cand spaghetele erau o delicatesa si nu erau pe larg consumate in Marea Britanie, multi au cazut in plasa si au sunat pentru a cere informatii despre cum pot si ei planta copacul respectiv.

Integral pe mediafax.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii