A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662350.7567.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Vezi cine ti-a vizitat profilul”, mesajul de care trebuie sa te feresti pe Facebook
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-02-2013, ora 14:05

„Vezi cine ti-a vizitat profilul”, mesajul de care trebuie sa te feresti pe Facebook

Articol de Madalina Irimia

In ultimele zile, printre utilizatorii romani de Facebook circula un mesaj de tip spam deghizat sub forma unei aplicatii care promite sa le spuna cine le viziteaza cel mai des profilul.

Utilizatorii primesc in Inbox un mesaj prin care sunt instiintati ca unul dintre prieteni le-a dat "tag" intr-o fotografie numita "Vizualizari profil". Cei curiosi sa vada ce loc ocupa intre prietenii respectivului utilizator sau sa afle propriul clasament al vizualizarilor sunt apoi pusi sa dea Like unei anumite pagini de Facebook.

Dupa ce utilizatorii dau Like respectivei pagini, aceasta incepe sa posteze mesaje pe paginile utilizatorilor, in numele acestora. Aceasta este cea mai recenta metoda de a strange Like-uri frauduloase pentru paginile de Facebook.

Cei care vor sa scape de aceasta aplicatie trebuie sa umble in setarile de siguranta ale profilului, pentru a nu mai permite altora sa posteze mesaje in numele lor.

Anul trecut, peste 200.000 de romani de pe Facebook au fost pacaliti de un virus deghizat tot sub forma unei aplicatii de tipul "Vezi cine ti-a vizualizat profilul". Cei care dadeau click isi puneau la dispozitie toate datele personale hackerilor.

Sursa: gandul.info

Foto: alegriaeboadisposicao.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii