ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-11-2014, ora 10:31

Vedetele „Danseaza printre stele” au aflat ieri ca vor zbura din grila, iar concurentii, cu o zi inainte

Articol de Cristian Amariei
Oficial, emisiunea-concurs “Danseaza printre stele” va iesi din grila dupa finala fortata de martea viitoare. Cel putin sase editii care ar fi trebuit sa mai ruleze au fost comprimate in doar doua, evident, din ratiuni economice.

Show-ul de dans al Antenei 1 a debutat stangaci, parand mai degraba o replica saraca a celui care a facut istorie la PRO TV. Audientele, mult sub asteptarile producatorilor, au conturat si mai tare esecul show-ului. 12 echipe formate dintr-o vedeta si un coregraf devenit celebru in curtea concurentei, la “Dansez pentru tine”, au intrat in ring si, alaturi de Horia Brenciu si de coprezentatorii Victor Slav si Lili Sandu, ar fi trebuit sa tina in fata televizoarelor milioane de romani. Nici macar temutul Mihai Petre nu a reusit vreo performanta. in aceste conditii, dupa numai sapte editii, sefii din Antena au tras linie, s-au ingrozit de pierderi si au taiat cat au putut.
inchiderea, comunicata din gura in gura

Desi se zvonea ca finala va avea loc in preajma Craciunului, ea se va produce odata cu semifinala… saptamana viitoare, marti. Vestea a picat ca un trasnet in echipa show-ului, mai ales ca nu a fost o comunic a r e oficia l a , ci, pot r i v i t informatiilor noastre, a mers din gura in gura, intai printre concurenti si apoi printre prezentatori. Daca primii au aflat ca in curand nu vor mai avea de munca luni seara, prezentatorii au fost loviti de aceasta informatie cu doar cateva ore inainte de editia desfasurata aseara, neavand timp nici macar sa-si revina din soc.

Mai multe pe libertatea.ro
Foto: adevarul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii