A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661824.5471.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Transformarea ei este spectaculoasa. Vezi cum arata acum aceasta femeie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-01-2013, ora 15:26

Transformarea ei este spectaculoasa. Vezi cum arata acum aceasta femeie

Articol de Madalina Irimia

Karen Kross, jurnalist freelancer din Marea Britanie, si-a propus ca pentru sfarsitul de an sa-si faca singura un cadou, de fapt mai multe, dar toate cu un singur scop: sa arate mai bine.

Femeia de 42 de ani a cheltuit aproape 5.000 de lire sterline pentru o serie de tratamente anti-imbatranire care sa o faca sa arate cu zece ani mai tanara, dupa care si-a spus povestea in Daily Mail.

"Pielea mea era mata, presarata de o retea de vinisoare rosiatice. Cand zambeam, fata mi se incretea de la nenumaratele riduri, obrajii erau cazuti si desi am 42 de ani totul ma facea sa arat mai degraba de 50 de ani. Paream ponosita, eram ridata si, da, aratam batrana".

Dupa ce s-a documentat si a cerut sfatul unor dermatologi, femeia si-a stabilit planul de actiune.

In urma cu doua luni, ea si-a cumparat cu 195 de lire sterline un pachet de creme hidratante de zi si de noapte. A mai dat 150 de lire sterline pentru Serum de zi cu antioxidant si Serum de noapte cu colagen.

"Am petrecut cate 15 minute in fiecare zi pentru a ma da cu acest creme, dar a meritat. Dupa doua saptamani, ridurile mai fine aproape ca nu se mai vedeau iar dupa patru saptamani pielea imi arata mult mai proaspata ca inainte". Karen si-a mai cumparat, cu 70 de lire sterline, suplimente anti-imbatranire care sa compenseze dieta deficitara.

Pasul urmator - tratament cu laser pentru indepartarea vaselor de sange sparte de pe fata. Dupa doar trei sesiuni si 525 de lire sterline cheltuite "tonusul pielii era altul, mai ferm. Acum arat mai tanara".

Drumul urmator l-a facut la "regele botoxului" unde a platit peste 2.000 de lire sterline pentru un facelift (890 de lire) si o micro-mezoterapie, o combinatie de mezoterapie, peeling chimic si o sedinta cu Dermaroller (1.280 de lire). Femeii i-a fost injectat botox in frunte, barbie, dar si in jurul maxilarului, iar dupa trei zile "deja se vedea diferenta".

Cu 390 de lire sterline, Karen si-a injectat buzele, ca sa le redea aspectul tineresc si pentru 495 de lire si-a albit dintii.

Britanica si-a aranjat si parul. A cheltuit 75 de lire pentru o sedinta la un salon specializat si a mai dat 67 de lire pentru un ulei si un balsam pe care sa le foloseasca acasa. Si-a pus si extensii, pentru care a platit alte 150 de lire. Dupa o luna de tratament la domiciliu, femeia avea un par sanatos. S-a tuns si s-a vopsit cheltuind 168 de lire pentru asta. Dupa doua luni de tratament si aproape 5.000 de lire sterline "investite" in propria-i persoana, Karen a ajuns sa arate ca o persoana tonica, cu mult mai tanara.

Sursa: gandul.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii