A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664652.6898.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Secretul femeii in varsta de 45 de ani care arata ca o adolescenta de 17 ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-11-2013, ora 19:10

Secretul femeii in varsta de 45 de ani care arata ca o adolescenta de 17 ani

Articol de Madalina Irimia

Impresioneaza de multa vreme tara sa si nu numai cu frumusetea. A devenit celebra dupa ce a dezvaluit secretul frumusetii, si mai ales...varsta pe care o are.

E de profesie model, a aparut in mai multe emisiuni tv si continua sa uimeasca opinia publica prin aspectul sau, scrie evz.ro.

Masako Mizutani sustine ca nu si-a facut nicio operatie estetica, dar ca isi ingrijeste tenul cate cinci ore pe zi...A fost supranumita de catre japonezi "Doamna tineretii vesnice", sau „Japoneza perfecta”, deoarece in ciuda varstei de 45 de ani, are un aspect impecabil. Modelul japonez are o dieta echilibrata bazata pe fructe si legume, bea multa apa pentru a elimina toxinele, foloseste creme cu vitamina E pentru a-si hidrata tenul, se odihneste bine si nu fumeaza. Masako are o fiica de 20 de ani, despre care lumea crede, de obicei, ca este sora ei mai mica.

Multi oameni cred ca pozele cu Masako - careia i se spune, printre altele „mica japoneza” sunt prelucrate in photoshop sau ca japoneza foloseste foarte mult machiaj pentru a-si ascunde ridurile. Ca sa le demonstreze tuturor scepticilor ca se inseala, Masako a publicat nu demult pe contul ei de Facebook cateva poze cu ea cat se poate de naturala, fara strop de machiaj sau editare foto.

     
Tag-uri: femeie, varsta, infatisare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii