A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830541.0813.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Romania se TOPESTE. Luni, 4 august, s-a inregistrat CEA MAI CALDA dimineata a anului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-08-2014, ora 12:04

Romania se TOPESTE. Luni, 4 august, s-a inregistrat CEA MAI CALDA dimineata a anului

Articol de Cristian Amariei

Canicula a pus stapanire pe Romania. Luni, 4 august, a fost inregistrata cea mai calduroasa dimineata a anului, informeaza Romania TV. In jurul orei 8.00 pe litoral s-au inregistrat 27 de grade Celsius.

Luni este a doua zi cu temperaturi destul de ridicate, iar in unele localitati din partea de sud-est a tarii va fi chiar mai cald decat duminica.

Tot luni s-a inregistrat cea mai calda dimineata a anului. In jurul orei 8.00, pe litoral s-au inregistrat 27 de grade, o temperatura potrivita a se inregistra in aceasta perioada a anului in orele amiezii. Este vorba de valori termice mai ridicate cu aproape 10 grade fata de ceea ce ar trebui sa inregistram.

Luand in calcul si umezeala din aer din apropierea tarmului, turistii aflati pe litoral resimt deja temperaturi apropiate de pragul caniculei.

Destul de cald va ramane si pe parcursul zilei de marti in partea de sud-est a tarii. Desi nu o sa mai fie valori termice de 36, 37 de grade la umbra, maximele termice vor atinge 35 de grade.

Ploile isi vor face insa aparitia luni in zonele de munte, iar spre seara in zona Moldovei. Aversele pot lasa mari cantitati de apa, intr-un interval scurt de timp, si vor fi caderi de grindina. Incepand de marti, instabilitatea atmosferica va fi din ce in ce mai accentuata, cele mai vizate regiuni fiind cele din partea de vest a tarii.

Sursa: romaniatv.net

Foto: cugetliber.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii