A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664791.1376.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

OMNIASIG a platit despagubirea pentru decesul studentei Aura Ion in accidentul aviatic din Apuseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-05-2015, ora 11:27

OMNIASIG a platit despagubirea pentru decesul studentei Aura Ion in accidentul aviatic din Apuseni

Articol de Madalina Irimia

OMNIASIG Vienna Insurance Group a anuntat ca, in cadrul dosarului de dauna deschis ca urmare a producerii tragicului accident aviatic din muntii Apuseni din 20 ianuarie 2014, compania a achitat despagubirea pentru decesul studentei Aura Ion, in baza politei de asigurare de accidente a personalului navigant si a pasagerilor detinuta de scoala Superioara de Aviatie Civila, se arata intr-un comunicat al companiei.

"Plata despagubirii cuvenite conform sumelor asigurate prevazute in polita de asigurare in vigoare la momentul accidentului s-a facut imediat dupa ce toate documentele de succesiune necesare au fost depuse la dosar de catre mostenitorii legali ai Aurei Ion. Ca urmare a aceluiasi accident aviatic, OMNIASIG VIG a efectuat in luna mai a anului trecut plata despagubirii cuvenite conform politei de asigurare si pentru decesul pilotului Adrian Iovan", se mai arata in comunicatul Omniasig.

in data de 20 ianuarie 2014, un avion de tip Britten - Norman Islander (BN 2) cu sapte persoane la bord s-a prabusit intr-o zona impadurita din Apuseni, in zona Varfului Petreasa, la peste 1.200 de metri altitudine.

in avion se aflau pilotul Adrian Iovan, copilotul si o echipa de cinci medici de la Institutul Clinic Fundeni si de la Spitalul Elias. Medicii erau transportati la Oradea, unde urmau sa participe la o operatie de prelevare de organe pentru transplant.

Pilotul Adrian Iovan si Aurelia Ion - o tanara, ofiter-student - si-au pierdut viata in urma accidentului aviatic.

Deocamdata, procurorii nu au pus sub acuzare vreo persoana, fiind inceputa urmarirea penala in rem pentru savarsirea infractiunilor de neluarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca, ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si neglijenta in serviciu.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii